Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Zusätzliche Information

David Bowie Scheurkalender – 2023

 15,95

Nicht vorrätig

Nicht vorrätig

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Even geliefd als veelzijdig: David Bowie was een van de grootste popsterren van de jaren zeventig en tachtig, en in de jaren daarna zeker en van de interessantste. Geen wonder dat e rover hem eindeloos verhalen verteld kunnen worden. Deze David Bowie-Scheurkalender 2023 maakt daarmee een begin. Hoe kwam hij aan zijn saxofoon? Wie inspireerde hem tot zijn alter ego Ziggy Stardust? Hoe verzamelde hij al die geweldige goeie muzikanten om zich heen? En heeft Bowie écht het internet uitgevonden? Naast deze onderwerpen bevat deze kalender enkele fijne reeksen waarin we Bowie leren kennen: een overzicht van alle albums, karakteristieken van de alter ego’s, geestige en scherpe pubquizzen, boeken over David Bowie, anekdotes uit de studio, Bowies kunstverzamenling. David Bowie: overgetelijk. Deze scheurkalender: onmisbaar voor iedere muziekliefhebber.

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „David Bowie Scheurkalender – 2023“
de_DEDeutsch