Vakblad Kraamzorg

Vakblad Kraamzorg

Kraamzorg is een onafhankelijk platform voor kraamverzorgenden en andere professionals in de geboorte-, moeder- en kindzorg. Doel van het vakblad Kraamzorg is deze professionals op de hoogte te houden van de actualiteit in hun vakgebied, hun kennis te verdiepen en een forum te bieden om ervaringen uit te wisselen. Op die manier draagt Kraamzorg bij aan de kwaliteit en de profilering van het vak. Sinds het eerste nummer verscheen in 1999, zijn er tal van initiatieven ontwikkeld om de doelstellingen te ondersteunen: VakbladKraamzorg is een onafhankelijk vakblad voor kraamverzorgenden en andere professionals in de geboorte-, moeder- en kindzorg.OnlineVia de website, nieuwsbrief en de social media worden kraamverzorgenden op de hoogte gehouden van de meest recente actualiteiten binnen de geboortezorg.KraamcaféGeaccrediteerde vakinhoudelijke dag met een plenair ochtendprogramma en de mogelijkheid tot het volgen van drie workshops in de middag. Het Kraamcafé wordt tweemaal per jaar georganiseerd, in mei en in november, en vindt plaats in congrescentrum Meervaart in Amsterdam.

Herausgeber:
Häufigkeit:
Preis Einzelverkauf:
Website:
Aktuelle Ausgabe:
Nächste Ausgabe:
Preis Abonnement:
Reclamij B.V.
4x pro Jahr
€ 4,50
www.vakbladkraamzorg.nl
28 Juni 2022 (Nummer 2)
11 Oktober 2022 (Nummer 3)
€ 17,95
Vakblad Kraamzorg

Vakblad Kraamzorg

Reclamij B.V.
4x pro Jahr
€ 4,50
www.vakbladkraamzorg.nl

Aktuelle Ausgabe:
28 Juni 2022 (Nummer 2)
Nächste Ausgabe:
11 Oktober 2022 (Nummer 3)

Arrangiere dich

Probe- und Geschenkabonnements verfallen automatisch, sofern im Angebot nicht anders angegeben. Alle anderen Abonnements gelten bis auf Widerruf. Alle Angebote sind gültig, solange sie auf dieser Seite aufgeführt sind. Angebote mit Willkommensgeschenk gelten solange der Vorrat reicht. Wenn Sie ein früheres Angebot auf dieser Seite nicht mehr sehen, ist es leider nicht mehr gültig.

Wenn Sie Fragen zu Ihrem Abonnement haben, kontaktieren Sie uns bitte über das Kontaktformular. Diese finden Sie, indem Sie auf den Button: „Ich habe noch eine Frage“ klicken.