Kindertijd

Kindertijd

Kindertijd. Dat is de naam van het nieuwe, volledig Vlaamse blad voor kinderopvang dat VBJK in het najaar lanceert. Want in juni stopt de samenwerking met het Nederlandse KIDDO.Kindertijd wordt een blad voor en door begeleiders van jonge kinderen. Mensen die in hun job werken met jonge kinderen, voornamelijk in voorschoolse en buitenschoolse kinderopvang, maar ook in de instap- en kleuterklassen, of de Huizen van het Kind. Het gaat over een job waarin mensen ‘tijd maken voor kinderen’, maar het gaat ook over de ‘tijd die kinderen doorbrengen als ze jong zijn (ook en vooral in de opvang)’. Bovendien is ‘Kindertijd’ een woord met veel inlevingskracht en positieve connotaties, want wie kijkt niet graag (nostalgisch) terug naar zijn eigen kindertijd?Kindertijd wil informeren, inspireren en innoveren. Het blad wil de kinderbegeleider versterken en waarderen, op een laagdrempelige, verbindende en positieve manier.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.
de_DEDeutsch