Bootmagazine

Bootmagazine

Elk kwartaal verschijnt een editie van Bootmagazine, 2 x Traveler, 2 x SpecialIndividueel jaarabonnement: € 24,90Bootmagazine Traveler (print), met de mooiste reisverhalen op en om het water, gebundeld in een handige uitgave – met stevige kaft – om te bewaren (2 x per jaar).Bootmagazine Special (print), verdiept zich in hedendaagse en historische feiten en gebeurtenissen in de nautische wereld op basis van verhalen en interviews. Gebundeld in een handige uitgave (2 x per jaar). Boot e-magazine (digitaal), e-mail newsletter elke maand een overzicht van al het recente nieuws uit de wereld van de watersport, yachting, zeil- en motorboten. De elektronische nieuwsbrief is ook in een integrale versie beschikbaar, online te doorbladeren of downloadbaar voor offline lectuur. Inbegrepen bij elk abonnement.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.
de_DEDeutsch