Heb je al een abonnement op BouwMagazine abonnement?

Heb je al een abonnement op BouwMagazine abonnement?

Extra informatie

Categorie

Erotisch tijdschrift

Frequentie

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

BouwMagazine abonnement

Abonnementen van BouwMagazine abonnement

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 10 nummersPremie: Voordeel: 0%Prijs:  49,99
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Vandaag de dag worden grote beslissingen niet enkel en alleen door bedrijfseigenaren en directeuren genomen. Binnen de organisatie zijn er vele factoren die invloed hebben op een beslissing zoals bijvoorbeeld personeel, budget en ergonomie. Tevens zijn er ook externe invloeden zoals bijvoorbeeld de opdrachtgever, milieu, wet- en regelgeving. Om die reden maakt BouwMagazine breed georiënteerde content voor alle beslissingsnemers en beïnvloeders. Onze missie is dan ook om de gehele supply chain van resultaat verbeterende informatie te voorzien waardoor, wanneer men deze informatie tot zich neemt en tot actie overgaat, morgen beter zal worden dan vandaag.

BouwMagazine
Met BouwMagazine kiest u voor de unieke combinatie van het vakblad BouwMagazine en de website BouwMagazine.nl ondersteund door de bijhorende social media-kanalen. Met een maandelijks bereik van 40.000 bouwprofessionals richt BouwMagazine zich op de bouwsector als geheel, maar maakt wel onderscheidt tussen de diverse deelgebieden. Op deze manier is uw onderneming verzekerd van een zo’n groot mogelijk podium binnen het gehele bouwsegment en gaat u de diepte in binnen uw eigen deelgebied.

nl_NLNederlands