Vakblad Kraamzorg

Vakblad Kraamzorg

Kraamzorg is een onafhankelijk platform voor kraamverzorgenden en andere professionals in de geboorte-, moeder- en kindzorg. Doel van het vakblad Kraamzorg is deze professionals op de hoogte te houden van de actualiteit in hun vakgebied, hun kennis te verdiepen en een forum te bieden om ervaringen uit te wisselen. Op die manier draagt Kraamzorg bij aan de kwaliteit en de profilering van het vak. Sinds het eerste nummer verscheen in 1999, zijn er tal van initiatieven ontwikkeld om de doelstellingen te ondersteunen: VakbladKraamzorg is een onafhankelijk vakblad voor kraamverzorgenden en andere professionals in de geboorte-, moeder- en kindzorg.OnlineVia de website, nieuwsbrief en de social media worden kraamverzorgenden op de hoogte gehouden van de meest recente actualiteiten binnen de geboortezorg.KraamcaféGeaccrediteerde vakinhoudelijke dag met een plenair ochtendprogramma en de mogelijkheid tot het volgen van drie workshops in de middag. Het Kraamcafé wordt tweemaal per jaar georganiseerd, in mei en in november, en vindt plaats in congrescentrum Meervaart in Amsterdam.

Uitgever:
Frequentie:
Prijs losse verkoop:
Website:
Huidige editie:
Volgende editie:
Prijs abonnement:
Reclamij B.V.
4x per jaar
€ 4,50
www.vakbladkraamzorg.nl
28 juni 2022 (nummer 2)
4 oktober 2022 (nummer 3)
€ 17,95
Vakblad Kraamzorg

Vakblad Kraamzorg

Reclamij B.V.
4x per jaar
€ 4,50
www.vakbladkraamzorg.nl

Huidige editie:
28 juni 2022 (nummer 2)
Volgende editie:
4 oktober 2022 (nummer 3)

Zelf regelen

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.