Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

NTVG

Het NTVG draagt al sinds 1857 bij aan kennisverspreiding op het gebied van de medische wetenschap. Het NTVG brengt in het maandblad en het online platform volop peer reviewed artikelen, medische journalistiek en opiniërende bijdragen van vakgenoten. Luisteren kan ook, er is een tweewekelijkse podcast. Met de leerartikelen en nascholingstoetsen houd je je kennis aantoonbaar op peil. En heb je nog vragen, dan kan de AI-tool ‘Ask NTVG’ je verder helpen. Het NTvG is een breed medisch-wetenschappelijk online platform en tijdschrift en daarom relevant voor iedere dokter, zowel de huisarts als de medisch specialist. Voor studenten bieden we een speciaal tarief aan, ga voor meer informatie hierover naar ntvg.nl/abonneren.

LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands