Inzicht

Een tijdschrift voor iedereen die op weg is naar een groter inzicht in zichzelf. InZicht biedt materiaal dat bij dat zelfonderzoek behulpzaam en inspirerend kan zijn. Liefde voor de waarheid is de leidraad. InZicht is gericht op het doorzien van beperkingen en bevrijding door zelfkennis. Dat betekent het onderscheid ontdekken tussen de begrenzende factoren en het onbegrensde. De waarheid die daaruit volgt, tekent zich af als onpersoonlijk, onvoorwaardelijk en tijdloos. InZicht is niet gebonden aan een bepaalde traditie en geeft ruimte aan verschillende zienswijzen om de lezer te prikkelen tot de ontdekking van de non duale essentie.”

Indien u het blad digitaal leest, dan kunt u de digitale edities via de bladenbox app downloaden. De app voor android kunt u hier downloaden, de app voor apple kunt u hier downloaden.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

Uitgeverij Inzicht

4x per jaar

€9,50

14 februari 2023 (nummer 1)

16 mei 2023 (nummer 2)

€32,90

Inzicht

Uitgeverij Inzicht
4x per jaar
9,50

 

Huidige editie:
14 februari 2023 (nummer 1)

Volgende editie:

16 mei 2023 (nummer 2)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands