Fire & Food

Fire&Food is hét lifestylemagazine voor iedereen die van buiten koken geniet. Fire&Food richt zich op zowel beginnende als gevorderde barbecuers. Ontdek nieuwe recepten, technieken en adresjes, krijg tips van de pro’s en leer van de ervaringen en verhalen van andere barbecueliefhebbers. Vier keer per jaar ontvang je Fire&Food, het mooiste barbecuemagazine van Nederland. Met de speciale app kun je bovendien alle eerdere uitgaven lezen. Ook ontvang je je eigen Fire&Food Card, waarmee je profiteert van acties en aanbiedingen bij alle Fire&Food Cardpartners. Kortom, maak deel uit van deze groeiende groep Fire&Food-fans.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

FoodMediair

4x per jaar

€6,95

18 november 2022 (nummer 4)

17 maart 2023 (nummer 1)

€24,75

Fire & Food

FoodMediair
4x per jaar
6,95

 

Huidige editie:
18 november 2022 (nummer 4)

Volgende editie:

17 maart 2023 (nummer 1)

Zelf regelen

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.