VIPdoc

VIPdoc

Het vakgebied van document management verandert snel. De nieuwe ontwikkeling is enterprise information management. Wie krijgt welke informatie op welk moment? Ketenaansturing, redesign van processen en klanten-selfservice-oplossingen zijn het gevolg. Meer en meer wordt het een directie-aangelegenheid om keuzes te maken.CCM wil de VIPdoc-lezers inspireren en helpen om de juiste keuzes te maken, door het het delen van kennis en ervaringen te ondersteunen.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.
nl_NLNederlands