Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Mountain Bike Plus

Lezers van Mountain Bike Plus magazine hebben gewoon meer plezier op de mountainbike. Doorleefde reisverhalen inspireren je om op je fiets te stappen en avontuur en vrijheid te zoeken. Technische artikelen en bruikbare trainingstips maken jou en je fiets sneller en beter. Dankzij de kritische producttesten en nieuwspagina’s ben je altijd op de hoogte van het nieuwste materiaal. Mountain Bike Plus is niet voor niets het meest gelezen Nederlandstalige mountainbike magazine. Mountain Bike Plus Magazine verschijnt 6x per jaar.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

Sport76 Media B.V.

6x per jaar

€9,95

7 juni 2024 (nummer 222)

2 augustus 2024 (nummer 223)

€49,95

Mountain Bike Plus

Sport76 Media B.V.
6x per jaar
9,95

 

Huidige editie:
7 juni 2024 (nummer 222)

Volgende editie:

2 augustus 2024 (nummer 223)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands