Mystical Miles

Hét tijdschrift voor avontuurlijke hardlopers.Mystical Miles wordt een tijdschrift met mooie verhalen en schitterend beeld. Ga je mee op avontuur?Zweet dat prikt in je ogen. Een pad dat geen pad blijkt te zijn. Lopen in het pikkedonker. Jezelf overtreffen, niet door sneller te lopen maar door avonturen te beleven die je eerst niet durfde. Hardlopen kent veel gedaantes. Met Mystical Miles gaan we op zoek naar niet eerder vertelde verhalen én adembenemend mooie foto’s. Een nieuw tijdschrift, ieder kwartaal op de mat.Join the pack.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

MYSTICAL MILES B.V.

4x per jaar

€17,50

10 maart 2023 (nummer 7)

7 juli 2023 (nummer 8)

€65

Mystical Miles

MYSTICAL MILES B.V.
4x per jaar
17,50

 

Huidige editie:
10 maart 2023 (nummer 7)

Volgende editie:

7 juli 2023 (nummer 8)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands