Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Helden Magazine

Dé sportglossy van Frits en Barbara Barend over bloed, zweet en trainen.HELDEN Magazine komt bij de topsporters en hun families over de vloer. In HELDEN delen winnaars hun geheimen en laten topsporters zich van hun onbekende kant zien. Door de exclusieve interviews leert u de mens achter de topsporter kennen. Wat komt er allemaal kijken bij het leveren van prestaties? Wat is de weerslag op het privéleven? In HELDEN leest u de persoonlijke verhalen van topsporters en hun familie.In HELDEN leest u ook over lifestyle en passies naast de sport.In elk nummer van HELDEN Magazine:• Interviews met grote kampioenen uit de sportwereld• Verrassende en exclusieve fotoreportages• Lifestyle van de topsporters• Ontmoeting van Victoria Koblenko met haar favoriete held(en)• Columns van Frits en Barbara, Herman Brusselmans, Derk Sauer en Peter Heerschop HELDEN, dichter bij je helden kom je niet!

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

Helden Magazine BV

5x per jaar

€7,45

8 augustus 2023 (nummer 68)

14 november 2023 (nummer 69)

€37,99

Helden Magazine

Helden Magazine BV
5x per jaar
7,45

 

Huidige editie:
8 augustus 2023 (nummer 68)

Volgende editie:

14 november 2023 (nummer 69)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands