Veronica Superguide

Veronica Superguide

Veronica Superguide, jouw gids in de jungle van tv, films en seriesVeronica Superguide is de leukste en dikste tv-gids van Nederland. Met een abonnement ontvang je elke week het uitgebreide programma-overzicht, artikelen over televisie, films en series, en het laatste entertainmentnieuws. Daarnaast lees je spraakmakende interviews en columns van onder anderen Rob Goossens, Raemon Sluiter en Gerard Ekdom. Naast Veronica Superguide ontvang je bij een abonnement ook Veronica Superguide Special, een kwartaalmagazine vol interviews, reportages, puzzels en strips met een link naar tv, films, series, muziek, sport en lifestyle.Altijd Veronica Superguide bij de handAls abonnee lees je Veronica Superguide en Veronica Superguide Special ook digitaal op je smartphone of tablet. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug.

Uitgever:
Frequentie:
Prijs losse verkoop:
Website:
Huidige editie:
Volgende editie:
Prijs abonnement:
DPG Media
52x per jaar
www.veronicasuperguide.nl/
€ 1,25 per week
Veronica Superguide

Veronica Superguide

DPG Media
52x per jaar
www.veronicasuperguide.nl/

Huidige editie:
Volgende editie:

Zelf regelen

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.