Zie Oud Zuid

Zie Oud Zuid

Beschrijving ZOZ: Magazine ZOZ – Zie Oud Zuid is al ruim 11 jaar een begrip in Amsterdam-Zuid. De wijkglossy voor en door het mooiste stadsdeel van Nederland verschijnt iedere maand in een oplage van 10.000 exemplaren verspreid over 700 vaste distributiepunten. De cover wordt iedere editie gesierd door een BN-er die een speciale band heeft met de mooie buurt. Tatum Dagelet gaat al vanaf de eerste editie elke maand op de thee bij een interessante, beroemde of beruchte Zuid-bewoner en Sabine pluist in haar vaste rubriek ‘De kast van’ al jarenlang bijzondere kledingkasten uit. Mis niet langer alles over Zuid – met o.a. ook maandelijks nieuwe restaurantjes en winkels – en word abonnee van de leukste wijkglossy van Amsterdam en omstreken!

Uitgever:
Frequentie:
Prijs losse verkoop:
Website:
Huidige editie:
Volgende editie:
Prijs abonnement:
ZUID Media
11x per jaar
www.zieoudzuid.nl
27 september 2022 (nummer 147)
28 oktober 2022 (nummer 148)
€ 35,00
Zie Oud Zuid

Zie Oud Zuid

ZUID Media
11x per jaar
www.zieoudzuid.nl

Huidige editie:
27 september 2022 (nummer 147)
Volgende editie:
28 oktober 2022 (nummer 148)

Zelf regelen

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.