Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Nieuwe Revu

Nieuwe Revu is nieuwsgierigNieuwe Revu is al jaren het lefgozertje onder de serieuze bladen. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu staat met beide benen in het moderne leven en beschrijft wekelijks wat er allemaal mooi is én waar het schuurt in de Nederlandse samenleving. Nieuwe Revu is er voor iedereen die kritisch is en bij wil blijven.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

Pijper Media

51x per jaar

€4,49

21 maart 2024 (nummer 12)

28 maart 2024 (nummer 13)

€199

Nieuwe Revu

Pijper Media
51x per jaar
4,49

 

Huidige editie:
21 maart 2024 (nummer 12)

Volgende editie:

28 maart 2024 (nummer 13)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands