TripTalk

TripTalk

TripTalk is een nieuw magazine voor iedereen die graag reist, of het nou om citytrip, midweekje of lange vakantie gaat. In het tijdschrift draait alles bereikbare, betaalbare bestemmingen, maar altijd op net een andere manier. Zo krijg je tips voor minder toeristische plekken in Parijs, kijk je buiten de souks in Marrakech en reis je eens een keer naar een minder bekende Amerikaanse stad als San Diego. Waar wil je heen, wat wil je zien, wat wil je proeven? TripTalk geeft praktische tips zodat je weet wat de leuke plekjes zijn en zelf geen uren voorbereiding meer hoeft te doen. We vragen daarbij tips aan locals, die plekken op hun duimpje kennen, maar bezoeken plaatsen ook zelf zodat we onze eigen ervaringen kunnen delen. Eerlijk en duidelijk, dat is TripTalk in een notendop. TripTalk Magazine verschijnt drie keer per jaar.

Uitgever:
Frequentie:
Prijs losse verkoop:
Website:
Huidige editie:
Volgende editie:
Prijs abonnement:
Triptalk B.V.
3x per jaar
€ 7,95
www.triptalk.nl
26 augustus 2022 (nummer 13)
16 december 2022 (nummer 14)
€ 22,50
TripTalk

TripTalk

Triptalk B.V.
3x per jaar
€ 7,95
www.triptalk.nl

Huidige editie:
26 augustus 2022 (nummer 13)
Volgende editie:
16 december 2022 (nummer 14)

Zelf regelen

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.