TRAVELBOOK

TRAVELBOOK

TRAVELBOOK Magazine verschijnt vier keer per jaar. Wil jij een reis plannen of vakantie boeken? Laat je dan inspireren door ervaren reizigers, enthousiaste locals en de beste reisbureaus! In het magazine vind je tips en weetjes om jou bij de planning van je reis te helpen: van stedentrips tot safari’s, van backpacken tot cruisen én alles wat daar tussenin zit. We nemen je graag mee rond de wereld met de beste hotspots in bekende en onbekende steden, routes voor verre reizen, bijzondere verhalen van reizigers en spannende avonturen. In het magazine lees je over adventure, city trips, discover, food, meet the local en travel along. Wil jij ook de wereld ontdekken vanuit je luie stoel en een mooie reis plannen? Vraag het magazine dan aan via onderstaand formulier en wij zorgen dat de volgende editie van TRAVELBOOK Magazine op je deurmat verschijnt!

Uitgever:
Frequentie:
Prijs losse verkoop:
Website:
Huidige editie:
Volgende editie:
Prijs abonnement:
ANNONU events
2x per jaar
€ 5,95
www.travelbook.nl
12 juli 2022 (nummer 17)
12 oktober 2022 (nummer 18)
€ 11,50
TRAVELBOOK

TRAVELBOOK

ANNONU events
2x per jaar
€ 5,95
www.travelbook.nl

Huidige editie:
12 juli 2022 (nummer 17)
Volgende editie:
12 oktober 2022 (nummer 18)

Zelf regelen

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.