Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

ACSI FreeLife Magazine

Ontdek ACSI FreeLife Magazine, hét magazine voor de kampeerder. Elke editie staat boordevol verrassende kampeerbestemmingen, objectieve en grondige tests van kampeermiddelen, nieuws, doe-het-zelftips, trends, interviews en achtergrondverhalen. Zo ga je goed voorbereid op vakantie. ACSI FreeLife is onderdeel van kampeerspecialist ACSI. Hierom mag jij ACSI FreeLife niet missen:

  • Uitgebreide tests van caravans, campers en trekauto’s
  • Ontdek inspirerende kampeerbestemmingen
  • Blijf op de hoogte van kampeertrends en -producten
  • Fijne kampeertips

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Prijs abonnement:

ACSI Publishing BV

8x per jaar

€6,95

€39,95

ACSI FreeLife Magazine

ACSI Publishing BV
8x per jaar
6,95

 

Huidige editie:

Volgende editie:

Zelf regelen

LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands