WENDY

WENDY

Wendy Een zoektocht naar jezelfWat maakt ons gelukkig en gezond? Vanuit die vraag geeft Wendy van Dijk vier keer per jaar de Wendy special uit, met elke keer een ander thema, maar altijd rondom die fascinerende zoektocht. Met haar online platform en de specials wil Wendy anderen handvatten geven om hierin te groeien. Met verhalen over spiritualiteit, zingeving en gezondheid, door echte verhalen te delen van vrouwen, over de pijn die we allemaal tegenkomen, maar ook over onze veerkracht, en met adviezen deskundigen. Zo kunnen we elkaar helpen en sterker maken. Via de website wendyonline.nl en de sociale media Facebook en Instagram wendyonlinenl kun je het platform op de voet (24/7) volgen!

Uitgever:
Frequentie:
Prijs losse verkoop:
Website:
Huidige editie:
Volgende editie:
Prijs abonnement:
Wendy Multimedia B.V.
4x per jaar
€ 6,50
www.wendyonline.nl
5 juli 2022 (nummer 7)
11 oktober 2022 (nummer 8)
€ 17,50
WENDY

WENDY

Wendy Multimedia B.V.
4x per jaar
€ 6,50
www.wendyonline.nl

Huidige editie:
5 juli 2022 (nummer 7)
Volgende editie:
11 oktober 2022 (nummer 8)

Zelf regelen

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.