Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Saar magazine

Saar Magazine is het leukste tijdschrift voor de hele jonge, vrolijke, fijne, leuke, frisse, slimme 50plus vrouw, die dus wel al 50 is, maar nog lang niet achter de geraniums gaat zitten.
Je helpt ons ontzettend door een abonnement te nemen. Zonder jou kunnen we namelijk niet groeien, want van adverteerders hoeven we niet echt veel te verwachten. Die denken nog steeds heel traditioneel in de doelgroep 25-49 jaar, op een paar heldhaftige merken na. Dat is ook de reden dat veel grote vrouwenbladen niet ouder durven te zijn dan 40: dan lopen ze die adverteerders mis.
Wij hebben hier ook mee geworsteld, maar we hebben radicaal gekozen. Voor jullie. Er moet toch een magazine zijn speciaal voor 50+ zonder spruitjesgeur? Dat zijn we dus gaan maken. Al het geld dat we binnenkrijgen, investeren we terug in kwaliteit. En we gaan het komende jaar voor een paar verrassingen zorgen.
Doe je mee? Ja? We zullen er een feest van maken, met een lach en een traan. Liefs, redactie Saar

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

Snippet Media

6x per jaar

€6,99

8 maart 2024 (nummer 32)

3 mei 2024 (nummer 33)

€50,93

Saar magazine

Snippet Media
6x per jaar
6,99

 

Huidige editie:
8 maart 2024 (nummer 32)

Volgende editie:

3 mei 2024 (nummer 33)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands