Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Nouveau

Nouveau, de glossy die uiterlijk én innerlijk verrijktHet tijdschrift Nouveau is er voor sprankelende vrouwen met smaak. In elk nummer vind je uitgebreide reportages over modetrends, stedentrips, de mooiste tassen en nog veel meer. Daarnaast geniet je met een abonnement elke maand van bijzondere interviews, herkenbare columns en stijlvolle interieurreportages om bij weg te dromen.Altijd Nouveau bij de handAls abonnee lees je Nouveau ook digitaal op je smartphone of tablet. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Prijs abonnement:

Pijper Media

16x per jaar

€7,45

€95

Nouveau

Pijper Media
16x per jaar
7,45

 

Huidige editie:

Volgende editie:

LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands