Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Moesson

Moesson is het enige en oudste Indische maandblad van Nederland en onmisbaar voor iedereen die een band heeft met of geïnteresseerd is in voormalig Nederlands Indië en Indonesië. Met de leukste nieuwtjes uit Indisch Nederland, interviews, reportages, uitgaanstips en natuurlijk: eten!Het tijdschrift bestaat sinds 1956 en werd opgericht door schrijver en journalist Tjalie Robinson die een spreekbuis wilde creëren voor de Indische gemeenschap in Nederland. Hij merkte dat veel Indische repatrianten, die na de Indonesische onafhankelijkheid naar Nederland kwamen, zich een vreemde eend in de bijt voelen. Ontheemd, van hun wortels weggerukt, vol heimwee. Het blad verbond hen, en hield de Indische cultuur in leven.Nu, enkele generaties verder, deelt Moesson nog altijd die verhalen van de Indische gemeenschap, over het leven tóen, in Nederlands-Indië, en nú.

LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands