Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Manifestatie Magazine

Manifestatie Magazine is een inspirerend en informatief tijdschrift voor mensen die affiniteit hebben met manifesteren en/of mensen die hier meer over willen weten. Waarbij manifesteren staat voor het bewust creëren van materiële zaken en/of gebeurtenissen in het leven van de desbetreffende persoon. Het blad richt zich voornamelijk op vrouwen maar ook op mannen die meer uit het leven willen halen en willen begrijpen hoe het universum werkt én vooral, voor je kan werken! Dit alles op een eerlijke, praktische, authentieke en persoonlijke manier. De focus ligt op persoonlijke verhalen en ervaringen van zowel bekende als niet-bekende Nederlanders met een vaste rubriek met Giel Beelen, Lou Niestadt en columns van Wiggert Meerman en Cindy Koeman. Per editie staat een bepaald thema rondom manifesteren centraal. Het blad verschijnt vier keer per jaar. Naast het fysieke magazine ontvangen mensen ook online content die gekoppeld is aan het magazine en beschikbaar is door het scannen van pagina’s in het magazine met een speciale app. Zo krijg je niet alleen fysiek maar ook online de meest inspirerende content!

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

Envision Your Future

4x per jaar

€9,99

22 maart 2024 (nummer 11)

28 juni 2024 (nummer 12)

€35,35

Manifestatie Magazine

Envision Your Future
4x per jaar
9,99

 

Huidige editie:
22 maart 2024 (nummer 11)

Volgende editie:

28 juni 2024 (nummer 12)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands