• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Utilities

Utilities is een vakblad over energie, water en gassen in de vrije markt. Technologie, voorzieningszekerheid, leveringszekerheid, inkoop, uitbesteding, liberalisering, onderhoud, metering, aardgasmarkt, elektriciteitsmarkt, watermarkt en markt voor industriële gassen zijn onderwerpen die in Utilities onder de aandacht komen. De aandacht gaat uit naar de zakelijke markt.

Als abonnee op Utilities ontvangt u acht nummers per jaar en heeft u toegang tot alle informatie op de website Utilities.nl. Lees daar het magazine online, zoek door alle verschenen artikelen en nieuwsberichten en bekijk de thematische databases voor projecten rond Utilities in de industrie.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via de mail: klantenservice@aboland.nl of via whatsapp op het nummer: 0646558054.

Volg ons op: