• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Newsweek

Newsweek biedt een nieuwe, frisse kijk op de wereld dankzij onafhankelijke, intelligente en inspirerende journalistiek. Wij zijn vooruitgangsdenkers met een grote liefde voor change. We helpen onze Newsweek community om achter hoeken te kijken, navigeren de disrupties in hun vakgebied en verbreden en verdiepen hun kijk op ‘s werelds belangrijkste vraagstukken en uitdagingen. We zoeken steeds naar de oplossing, we bekijken de problemen van de wereld dan ook vanuit globale, technologische oplossingen die we dan vertalen naar every day life. Onze journalisten zijn geobsedeerd door hun vakgebied, of het nu Azië is of Bordeauxwijn. Wij zetten onze lezers eerst: op elk moment, met elk artikel, op elk platform. In de journalistiek is kiezen winnen, wij kiezen er voor om 4 inhoudelijke domeinen te claimen en daar dan ook de allerbeste in te zijn, ze vormen de brandstof voor onze newsroom en we nodigen je van harte uit om deel uit te maken van onze passie. Deze onderwerpen zijn natuurlijk niet zomaar gekozen maar van seismologisch belang voor onze doelgroep van business professionals.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via de mail: klantenservice@aboland.nl of via whatsapp op het nummer: 0646558054.

Volg ons op: