• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Newsweek

Newsweek België biedt een frisse kijk op de wereld dankzij onafhankelijke, intelligente en inspirerende journalistiek. Maandelijks op papier, wekelijks online als e-Mag en elke dag op Newsweek.be. Daarnaast verschijnt vier keer per jaar Newsweek Scope, een themanummer dat alle facetten van één onderwerp belicht. Newsweek spitst zich toe op vier domeinen: wetenschap & technologie, politiek & maatschappij, business & finance en travel & food. De gemeenschappelijke deler bij deze topics is de klemtoon op vooruitgang en oplossingsgericht denken. 

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: "Ik heb een andere vraag".

Volg ons op: