• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Mamaleest

Wij als jonge moeders met drukke (leuke) banen konden niet ontkennen dat we wel eens opzagen tegen wéér een herfstvakantie/stakingsdag/compensatieweek/verlengde meivakantie of wat voor vrije dagen dan ook. Want tja, wat dóe je de hele dag met je energieke kinderen? En hoe leuk en lief ze ook zijn, een paar pleziermaaktips zijn welkom en een beetje ontspanning op zulke dagen voor jezelf is ook niet weg. Dus bedachten wij een magazine vol met hands-on ideeën en boordevol leesplezier. Met het motto: minimale input, maximale output. De beste museumtips, de leukste boeken, verhalen met een hoog 'huh wat?'-gehalte, oogstrelende vormgeving, alles over het organiseren van een themadag binnenshuis, tien leuke dingen die je kunt met een rol tape en zo kunnen we nog wel even doorgaan...

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: "Ik heb een andere vraag".

Volg ons op: