• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

L OFFICIEL

Al meer dan negen decennia lang speelt L'OFFICIEL een prominente rol in de wereld en cultuur van de modebewuste Franse vrouw. L’OFFICIEL is sinds 1921 de wereldwijde nummer 1-exporteur van ‘the French touch’. Reeds zeven jaar is L’OFFICIEL NL in Nederland het magazine dat écht over mode gaat. L’OFFICIEL NL is er speciaal voor de modebewuste forever thirty-vrouw die van de mooie dingen des levens houdt. Het blad biedt edgy mode reportages, fotoseries, en interviews met toonaangevende kunstenaars, fotografen, ontwerpers en andere mode-bepalers.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via de mail: klantenservice@aboland.nl of via whatsapp op het nummer: 0646558054.

Volg ons op: