• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Oostenrijk Magazine

Oostenrijk Magazine is een toeristisch tijdschrift, dat vijf keer per jaar verschijnt. Oostenrijk is een fantastisch land. De vaak ongerepte natuur, de mooie steden en dorpen, het enorme culturele aanbod van klassiek tot modern en, last but not least, uitstekend eten met goede wijn of bier op prachtige locaties trekken ons er altijd weer naar toe. Oostenrijk is Sissi én Conchita Wurst, Schnitzel en Gault Michelin, skieën én fietsen op goed gemarkeerde paden. In reportages over de verschillende deelstaten, regio’s en steden komen de geheimtips en de onverwachte kanten van populaire bestemmingen aan bod. We laten u de veelzijdigheid van Oostenrijk ook proeven, met recepten, een wijnrubriek en restaurantbesprekingen. En natuurlijk besteden we aandacht aan het uitgebreide culturele aanbod. Met Oostenrijk Magazine willen we onze passie voor dit land met u delen en hopen we u veel inspiratie te bieden.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: "Ik heb een andere vraag".

Volg ons op: