• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Perfect Earth

Perfect Earth is een tijdschrift dat kinderen van 7-11 op een aantrekkelijke wijze betrekt bij de natuur en het klimaat. Perfect Earth motiveert positieve gedragsverandering door inzicht en bewustwording. Iedere editie belicht een specifiek natuurgebied, inclusief de uitdagingen die daar spelen. De eerste nummers gaan over de Amazone, het Groot Barrièrerif, de Noordpool en de Serengeti. Ieder magazine biedt 40 pagina’s aan puzzels, quizzen, dierenweetjes, kleurplaten, moppen, stripverhalen en zelfs een compleet bordspel, waarvan je de attributen zelf in elkaar knutselt (bouwplaat inbegrepen). En dat alles met de hand geïllustreerd, vervaardigd op 100% gerecycled papier en vrij van reclame van derden. Een inhoudelijk en kwalitatief hoogwaardig alternatief voor bewuste ouders.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: "Ik heb een andere vraag".

Volg ons op: