Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Pure Child

Het PureChild magazine voor ouders & kinderen is…• een informatief, opvoedkundig magazine over kinderen dat ouders en opvoeders handvaten biedt om vernieuwende zienswijzen in de praktijk om te zetten.• brengt een nieuwe, verfrissende en integrale kijk op voeding, opvoeding, psychologie, geneeskunde, onderwijs en communicatie in verband met kinderen.• staat voor de puurheid van kinderen en toont aan dat wij moeten stoppen met hen in de mallemolen van onze prestatiegerichte maatschappij te duwen, waar ze als een leeg vat worden gevuld met overbodige dingen.• ziet kinderen in hun totaliteit en toont hoe wij als volwassenen samen met hen kunnen groeien en zo ons familie-, school- en maatschappelijk systeem kunnen versterken.• laat kindercoaches aan het woord over de unieke intelligentie van kinderen, over hoeveel wij van hen kunnen leren en over hoe wij hen kunnen helpen in hun ontwikkeling.• benadrukt het belang van de natuur en van natuurlijke voeding voor kinderen als onderdeel van hun welzijn.• geeft jou alle mogelijke tools om jullie kinderen te helpen om mooie, gelukkige mensen te worden en op die manier samen met hen een gezonde en gelukkige maatschappij uit te bouwen!Het opvoedkundig magazine komt 5x per jaar uit en beslaat een thema dat uitgediept wordt door middel van interviews met experts, onderzoek, diepgaande artikelen vol met tips en inspiratie voor ouders en leerkrachten.

LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands