Tina

Tina

Tina, een wekelijks leesfeestjeTina is het leukste meidenblad van Nederland voor meiden vanaf 8 jaar. In elk nummer vind je grappige stripverhalen, toffe interviews en leuke DIY’s. Lig in een deuk om de blunders van Noortje, ga op avontuur met de tweeling Suus & Sas, en lees wat er voor jou in de sterren geschreven staat in de horoscoop. Krijg je geen genoeg van Tina? Kies dan voor een Tina Leesfeest abonnement. Dan krijg je naast elke week Tina ook vier keer per jaar de Tina Vakantieboeken thuisgestuurd.Altijd Tina bij de handAls abonnee lees je Tina ook wekelijks digitaal op je smartphone of tablet. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug.

Uitgever:
Frequentie:
Prijs losse verkoop:
Website:
Huidige editie:
Volgende editie:
Prijs abonnement:
DPG Media
52x per jaar
www.tina.nl
€ 2,70 per week
Tina

Tina

DPG Media
52x per jaar
www.tina.nl

Huidige editie:
Volgende editie:

Zelf regelen

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.