Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

LEGO Ninjago Magazine

Het LEGO® NINJAGO® magazine is een avontuurlijk magazine vol spannende stripverhalen over de Ninja’s, uitdagende spelletjes én je krijgt bij iedere uitgave een LEGO® NINJAGO® minifiguur of miniset.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

Billy Bones vh Meis & Maas

15x per jaar

€7,50

20 juni 2024 (nummer Legacy 3)

11 juli 2024 (nummer Magazine 5)

€74,99

LEGO Ninjago Magazine

Billy Bones vh Meis & Maas
15x per jaar
7,50

 

Huidige editie:
20 juni 2024 (nummer Legacy 3)

Volgende editie:

11 juli 2024 (nummer Magazine 5)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands