Weet Magazine

Weet Magazine

Weet Magazine is een tweemaandelijks verschijnend populairwetenschappelijk tijdschrift. Het beschrijft de leukste ontdekkingen uit natuur, techniek en wetenschap vanuit een christelijk perspectief. Feiten zijn feiten. Die blijven zoals ze zijn. Daar waar het de uitleg van de feiten betreft, maakt Weet Magazine het verschil.Wetenschappers ontdekken veel, maar er is ook nog veel onduidelijk. Sommige gegevens ontbreken helaas om complete en betrouwbare verklaringen te geven. Vaak valt men dan terug op aannames.Het is belangrijk dat onzekere dingen niet als voldongen feiten worden uitgelegd. Weet Magazine brengt hierin de nuance aan.

Uitgever:
Frequentie:
Prijs losse verkoop:
Website:
Huidige editie:
Volgende editie:
Prijs abonnement:
Weet BV
6x per jaar
€ 6,25
6 oktober 2022 (nummer 77)
1 december 2022 (nummer 78)
€ 26,50
Weet Magazine

Weet Magazine

Weet BV
6x per jaar
€ 6,25

Huidige editie:
6 oktober 2022 (nummer 77)
Volgende editie:
1 december 2022 (nummer 78)

Zelf regelen

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.