Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

WaspReporter

WaspReporter is een Engelstalig tijdschrift met actuele en authentieke teksten. Het magazine biedt teksten en oefeningen die aansluiten bij de belevingswereld van leerlingen én waarmee je met je leerlingen werkt aan alle taalvaardigheden. De teksten zijn op verschillende niveaus in te zetten en zowel individueel als klassikaal te behandelen. Zo breng je jouw lessen Engels nóg meer tot leven en bereid je je leerlingen optimaal voor op hun eindexamen.

Uitgever:

Frequentie:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

ThiemeMeulenhoff B.V.

4x per jaar

26 maart 2024 (nummer 22.4)

15 augustus 2024 (nummer 23.1)

LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands