Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Vroeg

Vroegsignalering en vroeghulp is van groot belang om het jonge kind en zijn ouders waar nodig de helpende hand te bieden. Tegelijkertijd is het een vorm van preventie om allerlei psychische en sociaal-maatschappelijke problemen op latere leeftijd voor te zijn. Vakblad Vroeg biedt inspiratie en verdieping voor alle professionals die zich bezighouden met de ontwikkeling van het kind vanaf het moment van conceptie tot ongeveer 7 jaar. Het kwartaalmagazine is voor hen een belangrijke nieuws- en inspiratiebron: van pedagogisch medewerker tot kinderpsycholoog, van maatschappelijk werker tot verpleegkundige en van gespecialiseerd gezinsverzorger tot fysio-, spel- en ergotherapeut. De prijs van een jaarabonnement op Vakblad Vroeg bedraagt in Nederland € 28,- in België € 31,- en in andere landen € 36,- (incl. 9% BTW) per jaar, mits betaald per automatische incasso. U ontvangt dan jaarlijks vier magazines, niet alleen in druk, maar ook digitaal. Tevens kunnen abonnees tegen gereduceerd tarief deelnemen aan een aantal congressen en studiedagen.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

D.G. Communicatie

4x per jaar

€6,25

22 september 2023 (nummer 3)

8 december 2023 (nummer 4)

€28,00

Vroeg

D.G. Communicatie
4x per jaar
6,25

 

Huidige editie:
22 september 2023 (nummer 3)

Volgende editie:

8 december 2023 (nummer 4)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands