Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Vloeren Business Magazine

Vloeren Business Magazine is de bron van informatie en inspiratie bij uitstek voor de vloerenprofessional: als magazine, als online platform en via de social mediakanalen. Vloeren Business biedt relevante informatie over harde, zachte en elastische vloeren. Van tapijt tot parket en van ondervloer tot onderhoud. Vloeren Business bevat boeiende interviews, bedrijfsprofielen, beursverslagen, projecten en meer. Het magazine verschijnt 6x per jaar.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Business Content Media b.v.

6x per jaar

€7,95

21 juni 2024 (nummer 45)

13 september 2024 (nummer 46)

Vloeren Business Magazine

Business Content Media b.v.
6x per jaar
7,95

 

Huidige editie:
21 juni 2024 (nummer 45)

Volgende editie:

13 september 2024 (nummer 46)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands