Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

IP | vakblad voor informatieprofessionals

IP | vakblad voor informatieprofessionals

  • hybride magazine (digitaal en papier)
  • website
  • nieuwsbrief
  • events
  • podcast
  • socials

IP is met zijn hybride magazine (digitaal en papier), website, nieuwsbrief, events, podcast en socials het platform voor de informatieprofessional van vandaag en morgen. Een bron van kennis en inspiratie voor iedereen die beroepsmatig met informatie en data werkt – van verzamelen, beheren en analyseren tot preserveren, hergebruiken en verspreiden. Met nieuws, achtergrond, trends en use cases over informatie, data, management, digitalisering en de toepassingsmogelijkheden van (nieuwe) informatietechnologie.De doelgroep bestaat uit managers, beleidsmakers, adviseurs, wetenschappers en gebruikers in uiteenlopende sectoren en bedrijfstakken. Ze zijn werkzaam op informatie- en documentatieafdelingen, bij bibliotheken en archieven, en in kenniscentra van grote bedrijven, non-profitorganisaties, universiteiten, hogescholen en andere onderwijsinstellingen, adviesbureaus, erfgoedinstellingen, uitgeverijen, gemeenten, provincies en rijksoverheid.

Vijf keer digitaal, vier keer papier
Met een abonnement op IP ontvang je het blad negen keer per jaar (niet in de maanden januari, juli en augustus) – vijf keer als interactief digitaal magazine, vier keer op papier – en krijg je korting op IP-events zoals de jaarlijkse VOGIN-IP-lezing. Bovendien kun je elk nieuw digitaal en papieren nummer online lezen. Ook heb je toegang tot alle eerder verschenen edities van het lopende jaar en eerdere jaargangen (terug tot 2011).

ip_Cover_digi-magazine.png

Uitgever:

Frequentie:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

Uitgeverij IP B.V.

9x per jaar

16 mei 2024 (nummer 4)

13 juni 2024 (nummer 5)

€99,00

IP | vakblad voor informatieprofessionals

Uitgeverij IP B.V.
9x per jaar

 

Huidige editie:
16 mei 2024 (nummer 4)

Volgende editie:

13 juni 2024 (nummer 5)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands