Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Brookz

Hét platform voor bedrijfsovername U wilt een bedrijf kopen of bedrijf verkopen? Op Brookz.nl vindt u een actueel aanbod van honderden bedrijven te koop en bedrijven gezocht. Naast een database van 500+ actuele bedrijfsprofielen biedt Brookz.nl een eigen magazine, nieuws en praktische informatie over management buy in’s, management buy out’s en strategische overnames die u als ondernemer of adviseur niet wilt missen! Verder organiseert Brookz jaarlijks meerdere evenementen over bedrijfsovernames, financiering en participaties.Ga naar de website van Brookz via deze link.

LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands