Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

BouwMagazine

Vandaag de dag worden grote beslissingen niet enkel en alleen door bedrijfseigenaren en directeuren genomen. Binnen de organisatie zijn er vele factoren die invloed hebben op een beslissing zoals bijvoorbeeld personeel, budget en ergonomie. Tevens zijn er ook externe invloeden zoals bijvoorbeeld de opdrachtgever, milieu, wet- en regelgeving. Om die reden maakt BouwMagazine breed georiënteerde content voor alle beslissingsnemers en beïnvloeders. Onze missie is dan ook om de gehele supply chain van resultaat verbeterende informatie te voorzien waardoor, wanneer men deze informatie tot zich neemt en tot actie overgaat, morgen beter zal worden dan vandaag.BouwMagazineMet BouwMagazine kiest u voor de unieke combinatie van het vakblad BouwMagazine en de website BouwMagazine.nl ondersteund door de bijhorende social media-kanalen. Met een maandelijks bereik van 40.000 bouwprofessionals richt BouwMagazine zich op de bouwsector als geheel, maar maakt wel onderscheidt tussen de diverse deelgebieden. Op deze manier is uw onderneming verzekerd van een zo’n groot mogelijk podium binnen het gehele bouwsegment en gaat u de diepte in binnen uw eigen deelgebied.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

BertensMedia BV

8x per jaar

€5,95

25 juni 2024 (nummer 4)

27 augustus 2024 (nummer 5)

BouwMagazine

BertensMedia BV
8x per jaar
5,95

 

Huidige editie:
25 juni 2024 (nummer 4)

Volgende editie:

27 augustus 2024 (nummer 5)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands