Bibliotheekblad

Bibliotheekblad

Bibliotheekblad is hét medium voor de bibliotheeksector in Nederland en Vlaanderen. Bibliotheekblad wordt gemaakt door een team van redacteuren en bibliotheekmedewerkers voor alle medewerkers binnen de bibliotheek (van directie tot collectiemedewerkers).Bibliotheekblad schrijft over openbare bibliotheken, maar ook over overheids- en universiteitsinstellingen met een bibliotheek, schoolbibliotheken en gevangenisbibliotheken, zowel in Nederland als in Vlaanderen. Daarnaast is Bibliotheekblad ook interessant voor de politiek (op gemeentelijk, provinciaal en landelijk niveau), informatiespecialisten, leesbevorderingsorganisaties, mediathecarissen en onderwijsspecialisten.Bibliotheekblad bevat onder andere opiniërende artikelen, interviews, mystery guest verslagen, reportages en verschillende rubrieken zoals ‘Collega, Biebactiviteit, Topstukken en Wat leest de bibliotheekbezoeker. Zie voor een actuele inhoud van de afgelopen nummers: https://bibliotheekblad.nl/bibliotheekblad/afgelopen-nummers/Daarnaast brengt Bibliotheekblad op zijn website al het actuele bibliotheeknieuws.Bibliotheekblad verschijnt tien keer per jaar, waaronder een dubbelnummer. Kijk ook op onze website www.bibliotheekblad.nl en op onze sociale media-accounts op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Uitgever:
Frequentie:
Prijs losse verkoop:
Website:
Huidige editie:
Volgende editie:
Prijs abonnement:
Uitgeverij IP B.V.
10x per jaar
€ 30,00
www.bibliotheekblad.nl
23 september 2022 (nummer 7)
28 oktober 2022 (nummer 8)
€ 209,95
Bibliotheekblad

Bibliotheekblad

Uitgeverij IP B.V.
10x per jaar
€ 30,00
www.bibliotheekblad.nl

Huidige editie:
23 september 2022 (nummer 7)
Volgende editie:
28 oktober 2022 (nummer 8)

Zelf regelen

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.