Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Bibliotheekblad

Bibliotheekblad is hét medium voor de bibliotheeksector in Nederland en Vlaanderen. Bibliotheekblad wordt gemaakt door een team van redacteuren en bibliotheekmedewerkers voor alle medewerkers binnen de bibliotheek (van directie tot collectiemedewerkers).Bibliotheekblad schrijft over openbare bibliotheken, maar ook over overheids- en universiteitsinstellingen met een bibliotheek, schoolbibliotheken en gevangenisbibliotheken, zowel in Nederland als in Vlaanderen. Daarnaast is Bibliotheekblad ook interessant voor de politiek (op gemeentelijk, provinciaal en landelijk niveau), informatiespecialisten, leesbevorderingsorganisaties, mediathecarissen en onderwijsspecialisten.Bibliotheekblad bevat onder andere opiniërende artikelen, interviews, mystery guest verslagen, reportages en verschillende rubrieken zoals ‘Collega, Biebactiviteit, Topstukken en Wat leest de bibliotheekbezoeker. Zie voor een actuele inhoud van de afgelopen nummers: https://bibliotheekblad.nl/bibliotheekblad/afgelopen-nummers/Daarnaast brengt Bibliotheekblad op zijn website al het actuele bibliotheeknieuws.Bibliotheekblad verschijnt tien keer per jaar, waaronder een dubbelnummer. Kijk ook op onze website www.bibliotheekblad.nl en op onze sociale media-accounts op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

Uitgeverij IP B.V.

10x per jaar

€30,00

24 mei 2024 (nummer 5)

20 september 2024 (nummer 7)

€229,95

Bibliotheekblad

Uitgeverij IP B.V.
10x per jaar
30,00

 

Huidige editie:
24 mei 2024 (nummer 5)

Volgende editie:

20 september 2024 (nummer 7)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands