Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Bedding Business Magazine

Bedding Business Magazine is hèt vakblad voor slaapprofessionals, slaapkamerspeciaalzaken, woonretailers, linnenshops en interior designers: als magazine, als online platform en via de social-media kanalen. Met volop aandacht voor nieuwe technieken en producten, belangrijke events, slapenleveranciers en slaapkamerspeciaalzaken. Alles wat de slapenprofessional moet weten staat in Bedding Business Magazine. Het magazine verschijnt 6x per jaar.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Business Content Media b.v.

6x per jaar

€7,50

14 juni 2024 (nummer 3)

23 augustus 2024 (nummer 4)

Bedding Business Magazine

Business Content Media b.v.
6x per jaar
7,50

 

Huidige editie:
14 juni 2024 (nummer 3)

Volgende editie:

23 augustus 2024 (nummer 4)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands