Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Tijdschrift voor Geschiedenis

Tijdschrift voor Geschiedenis (TvG) is het enige Nederlandse historisch-wetenschappelijke tijdschrift dat de hele geschiedenis van de Oudheid tot het heden bestrijkt en daarbij aandacht besteedt aan zowel Nederlandse als niet-Nederlandse geschiedenis. TvG beoogt ook een algemeen wetenschappelijk tijdschrift te zijn, dat wil zeggen een tijdschrift dat een podium biedt voor alle disciplines binnen de historische wetenschap en aanverwante wetenschappen. Het tijdschrift richt zich op een brede doelgroep van historici en historisch belangstellenden. Op die manier biedt het een cruciale brugfunctie tussen enerzijds het internationale onderzoeksveld en anderzijds geschiedenisstudenten en -docenten, en een anderszins geïnteresseerd publiek. Met een abonnement steunt u dit Open Access tijdschrift.

Tijdschrift voor Geschiedenis (Journal of History) is the only Dutch academic, peer-reviewed history journal that covers the history from antiquity until now, both Dutch and non-Dutch. Tijdschrift voor Geschiedenis is a general historical journal, which means that it is a publication for all disciplines within history and related disciplines. The journal is a publication for everyone interested in history. Take out a subscription to support this Open Access Journal.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Amsterdam University Press BV

4x per jaar

€29,95

16 februari 2024 (nummer 4)

30 april 2024 (nummer 1)

Tijdschrift voor Geschiedenis

Amsterdam University Press BV
4x per jaar
29,95

 

Huidige editie:
16 februari 2024 (nummer 4)

Volgende editie:

30 april 2024 (nummer 1)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands