Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Tijdschrift voor Agrarisch Recht

Het Tijdschrift voor Agrarisch recht van het Instituut voor Agrarisch Recht (IAR) is sinds 1940 (en tot 1981 onder de titel Tijdschrift de Pacht) het enige Nederlandse wetenschappelijke tijdschrift dat gespecialiseerd is in het agrarisch recht. Dit tijdschrift biedt u alles wat u nodig heeft om als jurist op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het terrein van het agrarisch recht, alles in de meest brede zin De belangrijkste deelgebieden zijn pacht, landinrichting, ruimtelijke ordening, beheer landelijk gebied, landbouwstructuurbeleid, landbouwmarktbeleid, landbouwkwaliteitsbeleid, agrarisch milieurecht, fiscaal agrarisch recht, bedrijfsopvolging en Europees agrarisch recht.

Uitgever:

Frequentie:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Amsterdam University Press BV

11x per jaar

22 december 2023 (nummer 12)

6 februari 2024 (nummer 1)

Tijdschrift voor Agrarisch Recht

Amsterdam University Press BV
11x per jaar

 

Huidige editie:
22 december 2023 (nummer 12)

Volgende editie:

6 februari 2024 (nummer 1)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands