Tijdschrift voor Agrarisch Recht

Het Tijdschrift voor Agrarisch recht van het Instituut voor Agrarisch Recht (IAR) is sinds 1940 (en tot 1981 onder de titel Tijdschrift de Pacht) het enige Nederlandse wetenschappelijke tijdschrift dat gespecialiseerd is in het agrarisch recht. Dit tijdschrift biedt u alles wat u nodig heeft om als jurist op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het terrein van het agrarisch recht, alles in de meest brede zin De belangrijkste deelgebieden zijn pacht, landinrichting, ruimtelijke ordening, beheer landelijk gebied, landbouwstructuurbeleid, landbouwmarktbeleid, landbouwkwaliteitsbeleid, agrarisch milieurecht, fiscaal agrarisch recht, bedrijfsopvolging en Europees agrarisch recht.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.