Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Online Fondsenboek

In het Online FondsenBoek vindt u het meest actuele en complete online overzicht van Nederlandse vermogensfondsen. Het stelt u in staat om gericht een aanvraag in te dienen. Zoek in alle tekst en verfijn uw zoekopdracht met de slimme filters. U krijgt dan direct de gegevens van alle relevante fondsen in beeld. Dat vergroot de kans dat uw aanvraag wordt gehonoreerd. De gegevens zijn door de fondsen zelf aangeleverd.

De gegevens zijn rechtstreeks door de fondsen zelf aangeleverd en real time voor u beschikbaar.

Klik hieronder op ‘Ik wil een abonnement’ en bekijk alle abonnementsaanbiedingen.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Amsterdam University Press BV

1x per jaar

€125,00

27 november 2023 (nummer 1)

1 oktober 2024 (nummer 1)

Online Fondsenboek

Amsterdam University Press BV
1x per jaar
125,00

 

Huidige editie:
27 november 2023 (nummer 1)

Volgende editie:

1 oktober 2024 (nummer 1)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands