COLLECT - AAA NL

COLLECT Arts Antiques Auctions is hét magazine voor de kunstliefhebber en kunstverzamelaar. In elk nummer houden we u op de hoogte van de actualiteit in de kunst-, antiek- en designwereld. Maandelijks besteden we aandacht aan de beste tentoonstellingen in binnen- en buitenland, nemen we een kijkje bij Belgische galeries, volgen we de trends op het vlak van kunst, antiek en design, en brengen we uit eerste hand verslag uit van de wereld van veilingen en kunstbeurzen. Een handige agenda houdt u bovendien iedere maand op de hoogte van de belangrijkste tentoonstellingen, veilingen en beurzen.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

COLLECT - Arts Antiques Auctions NV

9x per jaar

€7,50

2 december 2022 (nummer 521)

13 januari 2023 (nummer 522)

€45,00

COLLECT - AAA NL

COLLECT – Arts Antiques Auctions NV
9x per jaar
7,50

 

Huidige editie:
2 december 2022 (nummer 521)

Volgende editie:

13 januari 2023 (nummer 522)

Zelf regelen

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.