De Parelduiker

Onder het stof van zolders, archieven en herinneringen liggen de mooiste schatten uit de geschiedenis van boek en literatuur verscholen. De Parelduiker openbaart ze, indachtig het motto van Multatuli: ‘Een parelduiker vreest den modder niet.’ Medewerkers aan dit blad belichten niet alleen de verborgen zijde van bekende auteurs, maar halen ook vergeten schrijvers boven water. De Parelduiker – tijdschrift over schrijvers en literatuur – verschijnt vijf keer per jaar.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

Uitgeverij Van Oorschot

5x per jaar

€14,50

16 mei 2023 (nummer 2)

25 juli 2023 (nummer 3)

€57,50

De Parelduiker

Uitgeverij Van Oorschot
5x per jaar
14,50

 

Huidige editie:
16 mei 2023 (nummer 2)

Volgende editie:

25 juli 2023 (nummer 3)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands