Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Elba-Alles

6 vakbladen voor 1 vaste prijs:Ontvang meerdere vakbladen voor een vaste abonnementsprijs.Daarnaast krijg je met dit abonnement:• toegang tot ons digitale bladenarchief met ruim 250 edities,• korting op de congressen van Elba-Rec,• korting op de studiereizen van Meuse Foundation,• uitnodigingen voor alle bijeenkomsten van Elba-Rec en het Kennislab voor Urbanisme

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

Elba-Rec

32x per jaar

€24,50

23 mei 2024 (nummer 11)

24 juni 2024 (nummer 13)

€335,14

Elba-Alles

Elba-Rec
32x per jaar
24,50

 

Huidige editie:
23 mei 2024 (nummer 11)

Volgende editie:

24 juni 2024 (nummer 13)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands