Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Theaterkrant Magazine

Theaterkrant Magazine is het onafhankelijke vakblad voor de Nederlandse podiumkunsten, en wordt gemaakt door de redactie van digitaal platform Theaterkrant.nl. Het prachtig vormgegeven tijdschrift verschijnt zes keer per jaar en biedt achtergrondartikelen, interviews met makers, onderzoek, columns en verdieping. Alle aspecten van het vak komen aan bod: acteren, regisseren, dramaturgie, vormgeving, marketing en zakelijke leiding.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

Stichting BPN

6x per jaar

€15,00

2 juli 2024 (nummer 4)

20 augustus 2024 (nummer 5)

€75,00

Theaterkrant Magazine

Stichting BPN
6x per jaar
15,00

 

Huidige editie:
2 juli 2024 (nummer 4)

Volgende editie:

20 augustus 2024 (nummer 5)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands