Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Eigen Huis & Interieur - Design Magazine

Eigen Huis & Interieur, het ultieme design magazineEigen Huis & Interieur is dé glossy over design, interieur, wonen, kunst en ontwerpers. In elk nummer vind je de mooiste eigentijdse interieurs uit binnen- en buitenland. De stijlanalyses van specialisten, inspirerende trenddossiers, en verhalen van bewoners, architecten en designers maken Eigen Huis & Interieur een onmisbare bron van inspiratie.Altijd Eigen Huis & Interieur bij de handAls abonnee lees je Eigen Huis & Interieur ook digitaal op je smartphone of tablet. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug.

Uitgever:

Frequentie:

Website:

Prijs abonnement:

DPG Media

6x per jaar

€6,50 per nummer

Eigen Huis & Interieur - Design Magazine

DPG Media
6x per jaar

 

Huidige editie:

Volgende editie:

LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands